neděle 26. února 2012

Modern Combat 3 - iOS Recenze


Modern combat 3

V roce 2011 si můžeme pamatovat jako „Rok trojek“. Jak všichni výme. Vyšla další hra z řad Call Of Duty a to Modern warfare 3. Pro svojí vyjímečnou grafiku jistě znáte Battlefield 3, který také vyšel v roce 2011. Další z „trojek roku 2011“ na kterou by sme rozhodně neměli zapomínat je Modern Combat 3 pro iOS zařízení.
               Hra Modern combat 3 je hra s naprosto jedinečnou grafikou. Grafika ovšem není zdaleka jediný důvod proč by tato hra neměla chybět na vašem iPodu, iPhonu či ipadu. Dalším důvodem proč hru koupit je jedinečný multiplayer, ve kterém se nachází několik typů her, jako například battle, team battle, capture the flag, manhunt a mnoho dalších. Další úžasná část multiplayeru jsou mapy. Mapy jsou jedinečně vypracovány, ale jejich výběr bohužel není až tak veliký. Co je ovšem geniální, je levelování. Na multiplayer musíte mít založený gameloft acaunt do kterého se také pokaždé musíte přihlásit. Na tomto acauntu se také levelujete. Novími levely otevíráte nové zbraně a mnoho dalšího. Levlování zaručí to, že vás hra nepřestane jen tak bavit.
O singleplayeru vám toho moc neprozradím, abych vám neskazil překvapení. Balzámem na duši je příběh, unikátně se liší od ostatních, jelikož Amerika je zde ten rozpadající se stát (jak napovídá název), navíc zde máte z výběru mnoha zbraní a výbavy, takže vám mohu v klidu říci, že se u něj nudit nebudete J
+  Jedinečná grafika, Dlouhý příběh, Naprosto skvělý multiplayer,
-  Příliš se neliší od předešlích dílů, Aplikace občas padá,
Hodnocení: 90 %
Cena: 5.49 euro




Žádné komentáře:

Okomentovat